Naziha souls

Monday, 12 December 2011

holiday duak ribu sebelas puyer ceriterr ~

HELLO FREN OR MY READERS ! aaa , eiha nk citer kit kat korang ni pasal eiha punya holiday . hihi . hmm , holiday masa ni best giler laa . FIST , eiha g holiday wif familiy sebelah ayah . kiteorg pergi ke Sinar Serapi . wahhh , best sangt laa . mula2 , eiha n kazen2 eiha main swimmingpool dulu . eiha main swimmingpool kerana nak jga adek2 . hehe . paling eiha tak sabar waktu eiha swimming tu ialah , eiha nak berkayak . ayaha kata nk ajarkan saya main tu . wahh , ape lagi eiha . tak sbar2 lagi tggu masa tu . hihi . pas hbis swimming tu , kiterorg terus g tempat berkayak tu . best sangatttttt laa . first tyme eiha main tu . hihi . eiha use jaket keselamatan yg kaler oren tu pun first tyme jugak masa tu . ksian kan tgok eiha . umor 13 tahun baru guner tu . hihi . stakat ni je yg dpat eiha kongsikan holiday punya cerita familiy sblah ayah . hehe . n then , eiha nak ceriter pulak psal g holiday wif familiy sblah mak . hee . hmm . eiha n familiy sblah mak stay kat shelet Damai Beach . aww , best betul laa . hehe . masa first smpai kt damai tu eiha fikirkan nk jalan2 tepi laut . malang nyaa , gelombang besr masa tu . n bahaya sngt bila kita main kat situ . so , eiha tak jadi la nk jalan2 g sna . hhihi . pastu , eiha n kazen2 nk pergi mandi swiming kt situ , malang nya jugak , org mesti use swimmingsuet untuk mandi kat sna . hehe . tak lama tu , familiy ajak kuar jap g cari baju utuk mndi tuu . aheynyaa , dpat jugak tau . hihi . keesokan harinya pulak , eiha n kazen2 g jalan2 kat tepi laut tuu . haa , gelombang besar tak der tau masa tuu . suke sangat la eiha tyme tu . hihi . hmm , okey la . yg ni je eiha dpt kongsikan kt readers smua tntang pengalaman eiha holiday sewaktu tahun duak ribu sebelas ni . hehe . hope korang suker yer . ok , bye . ieha nak g tidur dulu ok . gud nyte . sweet dream en sleep tight smuaa . love u all ! ^^

Thursday, 1 December 2011

- sorg2 dkat rumah - ;)

okey , haii ! hmm , skrang aku nk post kt blog aku ni sebab terlalu boringggggggggg ! sek da siapa pun kat rumah tok . kakak dh trun kmpong . kazen yg tidoe d umah mlam tek pun dh trun kamponn . hmm , sik tauk la pahal atie pndey x mok ekot sidak tadik . dh sidak ya trun , aiyooo ! menyesal asa tnggl kt umah sorg2 . hmm . ;( . lerr , pa mok polah tok ohh . mn mok on fb malas ehh . org gk tengah nguras tekk . hihi . kastok la on . hee , wahh , sik sbar gk nggu esok . go to KUCHINGGGG ! hihi . bpak mdh tek jadi sidak ya molah familiy dayy . aku tnyk sini nya just jawap sinar serapi or Damai Puri . ahh , biar jakk . janji tempat ya bestt . hehe . hmm , tapi Damai Puri ku dah penah pergi laa . best ada juak . boring da juak . hehe . tapi sek pa lahh , owg bak pegy sia , sia la nk . hihi . hmm , k la . chaw lokk . tgah on fb tok . full noti fb di gasak sidak lam yaa . tyme to aku gik balass . haha . oke , byee ! daa . asalam . :)