Naziha souls

Thursday, 7 June 2012

Monday, 12 December 2011

holiday duak ribu sebelas puyer ceriterr ~

HELLO FREN OR MY READERS ! aaa , eiha nk citer kit kat korang ni pasal eiha punya holiday . hihi . hmm , holiday masa ni best giler laa . FIST , eiha g holiday wif familiy sebelah ayah . kiteorg pergi ke Sinar Serapi . wahhh , best sangt laa . mula2 , eiha n kazen2 eiha main swimmingpool dulu . eiha main swimmingpool kerana nak jga adek2 . hehe . paling eiha tak sabar waktu eiha swimming tu ialah , eiha nak berkayak . ayaha kata nk ajarkan saya main tu . wahh , ape lagi eiha . tak sbar2 lagi tggu masa tu . hihi . pas hbis swimming tu , kiterorg terus g tempat berkayak tu . best sangatttttt laa . first tyme eiha main tu . hihi . eiha use jaket keselamatan yg kaler oren tu pun first tyme jugak masa tu . ksian kan tgok eiha . umor 13 tahun baru guner tu . hihi . stakat ni je yg dpat eiha kongsikan holiday punya cerita familiy sblah ayah . hehe . n then , eiha nak ceriter pulak psal g holiday wif familiy sblah mak . hee . hmm . eiha n familiy sblah mak stay kat shelet Damai Beach . aww , best betul laa . hehe . masa first smpai kt damai tu eiha fikirkan nk jalan2 tepi laut . malang nyaa , gelombang besr masa tu . n bahaya sngt bila kita main kat situ . so , eiha tak jadi la nk jalan2 g sna . hhihi . pastu , eiha n kazen2 nk pergi mandi swiming kt situ , malang nya jugak , org mesti use swimmingsuet untuk mandi kat sna . hehe . tak lama tu , familiy ajak kuar jap g cari baju utuk mndi tuu . aheynyaa , dpat jugak tau . hihi . keesokan harinya pulak , eiha n kazen2 g jalan2 kat tepi laut tuu . haa , gelombang besar tak der tau masa tuu . suke sangat la eiha tyme tu . hihi . hmm , okey la . yg ni je eiha dpt kongsikan kt readers smua tntang pengalaman eiha holiday sewaktu tahun duak ribu sebelas ni . hehe . hope korang suker yer . ok , bye . ieha nak g tidur dulu ok . gud nyte . sweet dream en sleep tight smuaa . love u all ! ^^

Thursday, 1 December 2011

- sorg2 dkat rumah - ;)

okey , haii ! hmm , skrang aku nk post kt blog aku ni sebab terlalu boringggggggggg ! sek da siapa pun kat rumah tok . kakak dh trun kmpong . kazen yg tidoe d umah mlam tek pun dh trun kamponn . hmm , sik tauk la pahal atie pndey x mok ekot sidak tadik . dh sidak ya trun , aiyooo ! menyesal asa tnggl kt umah sorg2 . hmm . ;( . lerr , pa mok polah tok ohh . mn mok on fb malas ehh . org gk tengah nguras tekk . hihi . kastok la on . hee , wahh , sik sbar gk nggu esok . go to KUCHINGGGG ! hihi . bpak mdh tek jadi sidak ya molah familiy dayy . aku tnyk sini nya just jawap sinar serapi or Damai Puri . ahh , biar jakk . janji tempat ya bestt . hehe . hmm , tapi Damai Puri ku dah penah pergi laa . best ada juak . boring da juak . hehe . tapi sek pa lahh , owg bak pegy sia , sia la nk . hihi . hmm , k la . chaw lokk . tgah on fb tok . full noti fb di gasak sidak lam yaa . tyme to aku gik balass . haha . oke , byee ! daa . asalam . :)

Wednesday, 30 November 2011

CUTI CUTI CUTI !! ^___^

- HELLO -
waaa , cuti datang balitt . h0h0 . boringggggggg ! tapi sik pa laa , esok go to kuching . hihi . dngr2 da family day ktk sinar serapi or damai puri . h0h0 , best ehh . harap2 jadi . ilang juak boring ku tyme cutii . hehehe . kazen2 pn bnyk dh balit sri aman tokk . hee . ya ku suka kohh . hahaha . adoii , x sabar gk mok nunggu esokk . hihi . hmm . okey laa . tok jak . klak2 post gk . mn da cer kt kching nun mek tlis lam blog tok . mn da masa laa . okey , daaa ! ;)

Friday, 25 November 2011

: BOREDDDDDDD: :'(

ASSALAMMUALAIKUM
: hello fren . hee . bosan la mlm mlam tokk . pa mok dpolh hoo . on fb boringg . xda org ngn chat . mok msej xpat <3 sudah tidoe mehh . hihi . mlas mok msej ngn orang lainnn . sik besttttt . especially my <3 . h0h0 . shhhh . hmm , arr . ari ahad tok nenek atangg menunaikan perintah Allah . yesss ! best ehh , x sbr gik mok tgguu . hope nenek smpey kt ctok dgn selamat . xda pa2 ganguan punnn , mn nenek dh dtang lakk . aku mok tnyk tntng penglaman nya kt sinunn . wahhhhh ! mesti best nakk . hmm , insyallah , mn mek dh besar la pndey jga drik n gumpol duit just mok g satu tmpt jak , iaitu menunaikan haji . antara salah satu perintah Allah bagi org yg berkemampuan sahajaa . doa2 kan mek dpat pegy dah besar lak k . hee . hmm , klahh . tok jak pat mek tlis mlam tokk . mahu tidur sudahhhhhhh . hehe . okey , bye . gudnite . sweet dream en sleep tight . ASSALAMUALAIKUM ! :)
^____________________^