Naziha souls

Monday, 12 December 2011

holiday duak ribu sebelas puyer ceriterr ~

HELLO FREN OR MY READERS ! aaa , eiha nk citer kit kat korang ni pasal eiha punya holiday . hihi . hmm , holiday masa ni best giler laa . FIST , eiha g holiday wif familiy sebelah ayah . kiteorg pergi ke Sinar Serapi . wahhh , best sangt laa . mula2 , eiha n kazen2 eiha main swimmingpool dulu . eiha main swimmingpool kerana nak jga adek2 . hehe . paling eiha tak sabar waktu eiha swimming tu ialah , eiha nak berkayak . ayaha kata nk ajarkan saya main tu . wahh , ape lagi eiha . tak sbar2 lagi tggu masa tu . hihi . pas hbis swimming tu , kiterorg terus g tempat berkayak tu . best sangatttttt laa . first tyme eiha main tu . hihi . eiha use jaket keselamatan yg kaler oren tu pun first tyme jugak masa tu . ksian kan tgok eiha . umor 13 tahun baru guner tu . hihi . stakat ni je yg dpat eiha kongsikan holiday punya cerita familiy sblah ayah . hehe . n then , eiha nak ceriter pulak psal g holiday wif familiy sblah mak . hee . hmm . eiha n familiy sblah mak stay kat shelet Damai Beach . aww , best betul laa . hehe . masa first smpai kt damai tu eiha fikirkan nk jalan2 tepi laut . malang nyaa , gelombang besr masa tu . n bahaya sngt bila kita main kat situ . so , eiha tak jadi la nk jalan2 g sna . hhihi . pastu , eiha n kazen2 nk pergi mandi swiming kt situ , malang nya jugak , org mesti use swimmingsuet untuk mandi kat sna . hehe . tak lama tu , familiy ajak kuar jap g cari baju utuk mndi tuu . aheynyaa , dpat jugak tau . hihi . keesokan harinya pulak , eiha n kazen2 g jalan2 kat tepi laut tuu . haa , gelombang besar tak der tau masa tuu . suke sangat la eiha tyme tu . hihi . hmm , okey la . yg ni je eiha dpt kongsikan kt readers smua tntang pengalaman eiha holiday sewaktu tahun duak ribu sebelas ni . hehe . hope korang suker yer . ok , bye . ieha nak g tidur dulu ok . gud nyte . sweet dream en sleep tight smuaa . love u all ! ^^

Thursday, 1 December 2011

- sorg2 dkat rumah - ;)

okey , haii ! hmm , skrang aku nk post kt blog aku ni sebab terlalu boringggggggggg ! sek da siapa pun kat rumah tok . kakak dh trun kmpong . kazen yg tidoe d umah mlam tek pun dh trun kamponn . hmm , sik tauk la pahal atie pndey x mok ekot sidak tadik . dh sidak ya trun , aiyooo ! menyesal asa tnggl kt umah sorg2 . hmm . ;( . lerr , pa mok polah tok ohh . mn mok on fb malas ehh . org gk tengah nguras tekk . hihi . kastok la on . hee , wahh , sik sbar gk nggu esok . go to KUCHINGGGG ! hihi . bpak mdh tek jadi sidak ya molah familiy dayy . aku tnyk sini nya just jawap sinar serapi or Damai Puri . ahh , biar jakk . janji tempat ya bestt . hehe . hmm , tapi Damai Puri ku dah penah pergi laa . best ada juak . boring da juak . hehe . tapi sek pa lahh , owg bak pegy sia , sia la nk . hihi . hmm , k la . chaw lokk . tgah on fb tok . full noti fb di gasak sidak lam yaa . tyme to aku gik balass . haha . oke , byee ! daa . asalam . :)

Wednesday, 30 November 2011

CUTI CUTI CUTI !! ^___^

- HELLO -
waaa , cuti datang balitt . h0h0 . boringggggggg ! tapi sik pa laa , esok go to kuching . hihi . dngr2 da family day ktk sinar serapi or damai puri . h0h0 , best ehh . harap2 jadi . ilang juak boring ku tyme cutii . hehehe . kazen2 pn bnyk dh balit sri aman tokk . hee . ya ku suka kohh . hahaha . adoii , x sabar gk mok nunggu esokk . hihi . hmm . okey laa . tok jak . klak2 post gk . mn da cer kt kching nun mek tlis lam blog tok . mn da masa laa . okey , daaa ! ;)

Friday, 25 November 2011

: BOREDDDDDDD: :'(

ASSALAMMUALAIKUM
: hello fren . hee . bosan la mlm mlam tokk . pa mok dpolh hoo . on fb boringg . xda org ngn chat . mok msej xpat <3 sudah tidoe mehh . hihi . mlas mok msej ngn orang lainnn . sik besttttt . especially my <3 . h0h0 . shhhh . hmm , arr . ari ahad tok nenek atangg menunaikan perintah Allah . yesss ! best ehh , x sbr gik mok tgguu . hope nenek smpey kt ctok dgn selamat . xda pa2 ganguan punnn , mn nenek dh dtang lakk . aku mok tnyk tntng penglaman nya kt sinunn . wahhhhh ! mesti best nakk . hmm , insyallah , mn mek dh besar la pndey jga drik n gumpol duit just mok g satu tmpt jak , iaitu menunaikan haji . antara salah satu perintah Allah bagi org yg berkemampuan sahajaa . doa2 kan mek dpat pegy dah besar lak k . hee . hmm , klahh . tok jak pat mek tlis mlam tokk . mahu tidur sudahhhhhhh . hehe . okey , bye . gudnite . sweet dream en sleep tight . ASSALAMUALAIKUM ! :)
^____________________^

Monday, 21 November 2011

TeNgAh mAlAmmmm ! :)

 : hello fren . aiyoee . borink la mlam tok . hmm , org smua tgok bola aku tengok komputer . hihi . boring la tengok bola . sbab x paham tentang bola yaa . hee .. dari tgok bola bgus mek online . best juak . mn tgok bola nyakid atie jak mn dh sidak sek goll . betol sik ? hehe . slain bkak blogger tok mek bkak fb juak . kira 2 in 1 lah . hihi . besh apa bkak bnyk2 . huhu . hmm . slain on blogger n on fb on pa gik er ? so boreddd !! :( . mok msez nya x da kdit . adoyaii . 4 hari dah x msez nyaa . so miss with her . :'( . hmm , k lahh . stakat tok jak mek mok tlis mlam tok . mok bkak jiran sebelah gk . jiran sbelah ya fb . haha . k la . byee . :)

FiRsT TyMe uSe BLOGGER deyhh . hee

 : hello fren , hari nie hari pertama saya post sesuatu kat blogger saya . saya sudah lama buat blogger . tapi tak tahu cm ner nak gunaa . hihi . so , skarang nie saya dah tahu cm ner nak gunaa . tapi hanya sikit2 je lahh . hope korg faham tentang blog saya nie oke . hmm , ok laa . ni je yg dpat saya post kt blogger saya untuk hari nie  . kalau ada masa saya post lagi okeyhh . daa . :) . love u all . ;)

PETANG YANG SANGAT BORING . saya layan je lah this songg ! hihi

aku mentari tapi tak menghangatkanmu
aku pelangi tak memberi warna di hidupmu
aku sang bulan tak menerangi malammu
aku lah bintang yg hilang ditelan kegelapan
selalu itu yg kau ucapkan padaku



sebagai kekasih yg tak dianggap
aku hanya bisa mencoba mengalah
menahan setiap amarah
aku sang bulan tak menerangi malammu
aku lah bintang yg hilang ditelan kegelapan


sebagai kekasih yg tak dianggap
aku hanya bisa mencoba bersabar
ku yakin kau kan berubah